Alle Hader Os | Jesper Lindstrøm: En ægte Brøndbydreng
684
post-template-default,single,single-post,postid-684,single-format-standard,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Jesper Lindstrøm: En ægte Brøndbydreng

I BOKSEN: På Brøndby IFs U19-hold render der til dagligt en ung knægt rundt, med hjertet på Vestegnen, fra en familie der bløder gult og blåt. I en alder af bare 18 år, har Jesper Lindstrøm allerede været inde at snuse til førsteholdet, som han har skrevet professionel kontrakt med, og bliver rykket op til fra sommer. Her kan du komme tættere på en af vor egne: Jesper “Jobbe” Lindstrøm

Hvem er “Jobbe”?

Jeg er en dreng på 18 år, som hedder Jesper og til dagligt spiller fodbold på Brøndbys u19 hold. Når jeg ikke er til træning eller kamp, går jeg på gymnasiet og bliver student her til sommer. Ud over min sport og skole, kan jeg godt lide at være sammen med vennerne eller familien, spille noget playstation eller slappe af med noget bold i fjernsynet.

 

Du kommer fra en rigtig Brøndbyfamilie. Hvordan vil du beskrive dit forhold til klubben?

Mit personlige forhold til Brøndby er først rigtig startet, da min mor giftede sig med en mand fra Brøndby Strand, og jeg fik 3 nye søskende. Jeg har en morfar, som er gammel Fremmer og har spillet europæisk fodbold med BK Frem tilbage i 70’erne mener jeg, men tilhørsforholdet til Brøndby tog for alvor fart da min mor som sagt giftede sig igen og jeg fik en familie i Brøndby Strand. Mine 3 nye søskende samt stedfar var alle Brøndbyfans. Jeg var 6 år gammel, og der blev sunget Brøndby sange for mig imens jeg sov. Min stedfar introducerede mig sågar for ”Elmander loven”. Jeg har aldrig rigtig fundet ud af hvad den lov i virkeligheden indebar, men den blev altid brugt imod mig.

I dag har 3 af mine søskende sæsonkort til Brøndby Stadion. Den sidste af mine søskende, samt min mor og stedfar, er frivillige i amatørafdelingen og har derigennem mulighed for at få billet til samtlige hjemmekampe. Brøndby fylder derfor meget i vores familie. Ud over det så har de alle sammen været gode til at bakke mig op og følge mine kampe. De har stået fast på sidelinjen fra min tid som U13 spiller i Brøndby, og faktisk også før i min tid i Vallensbæk, så jeg har altid haft den nødvendige opbakning og det er jeg utroligt taknemmelig for.

 

Har du nogle minder fra Brøndby, om det har været på banen selv eller seniorholdets bedrifter, du især husker?

Pokalfinalen 2018 var en fantastisk oplevelse. Min mor, stedfar og 4 søskende var alle sammen inde at se kampen. Vi gik alle sammen med i marchen med godt 22.000 andre gule og blå fans. Det var en ret fed oplevelse.

Hvad angår mine egne sportslige oplevelser i Brøndby, husker jeg især et mesterskab i U15 rækken. Vi spiller sidste kamp hjemme mod AB. Vinder vi den, vil vi blive mestre uanset udfaldet af fck-kampen, der blev spillet på samme tid. Satte vi point til og fck samtidigt vandt, ville de vinde guldet. Vi fører 1-0 over AB, og som jeg husker det, så scorede vi 1-0 målet relativt sent i kampen, efter vi havde brændt chance på chance. AB udligner dog til 1-1 da kampen går ind i overtiden. Samtidig har vi fået besked om, at fck fører deres kamp, så fck så ud til at blive mestre igen, men i noget som vel er kampens sidste afslutning får Ertugrul Teksen scoret til 2-1 og jeg tror hele holdet, plus trænere, ligger i en bunke nede ved træerne, ved kostalden. Det var sgu en stor oplevelse.

 

Du har skrevet en professionel kontrakt med klubben. Hvad er dine ambitioner og drømme for din tid i Brøndby?

Målet lige nu, er selvfølgelig at slå igennem i Brøndby og blive en fast del af Superligatruppen. Bare dét i sig selv er en drengedrøm der går i opfyldelse. Bliver jeg en fast del at Brøndbys Superligatrup, så er ambitionerne også at komme til udlandet, men det ligger lidt fjernt fra mig lige nu. Ud over det, så prøver jeg også at spille mig god nok til at blive udtaget til flere ungdomslandskampe i DBU-regi.

 

Hvor ser du dig selv om fem år?

Det er lidt svært at spå om. Målet, drømmen og ambitionen er at blive en etableret Superligaspiller i Brøndby. Hvis jeg drømmer lidt stort, så har jeg om 5 år allerede fået mit store gennembrud på øverste niveau i Danmark og prøver kræfter i udlandet – måske er jeg et emne på det danske A-landshold, men jeg tager små skridt ad gangen. Hvem ved, måske får jeg en alvorlig skade og skal til at overveje om jeg vil være it mekaniker?

 

Når du engang har lagt støvlerne på hylden, hvad håber du så at du har opnået? En bestemt liga du vil spille i? En klub? Noget bestemt du vil have vundet?

Jeg er et sted i min karriere, hvor jeg ikke engang ved om jeg rigtig har fået støvlerne på endnu, så det lidt svært at svare på. Som jeg nævner, så håber jeg jo på at få mit gennembrud i Brøndby og spille foran den enormt engagerede fanskare, som Brøndby har. Mærke den stemning, der måske kan gøre mig 5% bedre, score det afgørende mål ned imod Sydsiden og få min egen Fenerbache. Måske være med til at få mesterskabet hjem til Brøndby igen. Ud over det har det altid været en drøm, at komme til udlandet og spille for Liverpool, som er det hold sammen med Brøndby, som jeg holder med.

 

Ønsker du at følge med i Jobbes udvikling og karriere, kan dette gøres på Instagram: @jesperlindstroem10