Set fra tribunen

Bliver kampen om Europa afgjort i morgen?

I morgen skal Brøndby en tur til Farum, og møde det hold som er den eneste seriøse udfordrer til at true FC København om årets DM-guld. Når rækkens nummer ni møder rækkens nummer to på udebane, er man selvfølgelig underdogs. Men får Brøndby ikke point i morgen virker en real viagra online without prescription top fire placering urealistisk.

Positive elementer

Der har i de to første kampe helt sikkert været positive takter i Brøndbys spil. Selvom man kun har scoret et mål, har man formået at få fire point og holde målet rent i to kampe i træk. Brøndbys spil skal dog blive bedre i morgen, hvis vi skal have nogen som helst chance for at rejse hjem med minimum et enkelt point.

Det virker som om at Auri har fundet sin start ellever. Lidt overraskende er Randrup blevet valgt før Mikael Nilsson på højrebacken, mens Daniel Norouzi virker som fremtidens mand på venstrebacken.

Tvivler på at vi kommer til at se mere til Jan Frederiksen. Stenderup og Goodson virker til at have bedre styr på det, selvom der fortsat er plads til forbedringer. Alt for tit synes jeg der bliver spillet for afventede, og kørt rundt fra side til side. Dette

resulterer tit i en lang bold frem mod angrebet, og en midtbane der bliver brugt for lidt.

På midten har Dennis Rommedahl slet ikke ramt niveauet her i foråret, og det kan måske resultere i en tur på bænken i morgen og en startplads til Jens Stryger Larsen. Jeg ved ikke hvad det er, men Rommedahl spiller bare ikke godt i Brøndby. Jeg synes han alt for tit skærer ind i banen, i stedet for at tage de hurtige ryk til baglinjen som han gør så godt på landsholdet. Det er muligt, at det er sådan Auri vil spille, men hvis det er, så er Jens Stryger et bedre valg. På venstrekanten ser det ud til at Michael Krohn-Dehli er på vej tilbage i topform. Specielt hans kamp mod SønderjyskE var imponerende, og jeg frygter virkelig hvordan vores hold vil klare det uden ham.

Midten med Thygesen og Mike Jensen skal også snart til at fungerer bedre. Mike Jensen er slet ikke kommet med det niveau som jeg troede han ville komme med. I kulissen står Franck Semou klar til at overtage hans startplads, som i løbet af vinteren har overtaget første udfordrerpladsen fra Oluwafemi Ajilore.

Simon Maikenok og Agger synes jeg heller ikke helt har fungeret som angrebspar endnu, men det er selvfølgelig også meget at forvente efter to kampe. Dog ville jeg synes det kunne være interessant at prøve Mathias Gehrt ved siden af Maikenok.

Alt i alt virker det til, at vi får en gentagelse af startopstillingen fra kampen i søndags. Hold dog øje med om Nilsson, Semou, Jens Stryger eller Mathias Gehrt får chancen fra start. Brøndby har udover Oke Akpoveta en skades

og karantæne fri trup til i morgen.

Det er svært ikke at tage hatten af for  Nordsjællands spil. En firemandsbagkæde hvor tre af dem i den grad kandiderer til at komme med til EM til sommer. Heldigvis for os, har deres nok største stjerne, Andreas Bjelland, karantæne i morgen. Rawez Lawan sidder også ude i morgen, dog med en skade.

Fjerdepladsen?

Får Brøndby ikke point i morgen, så har jeg svært ved at tro, at vi når den fjerdeplads som giver Europa League kvalifikation. Vi skal så derfor håbe, at AC Horsens og FC København kommer i Pokalfinalen, og samtidig selv slutter i top fire. Det ville nemlig gøre, at femtepladsen giver Europa League kvalifikation, og den tror jeg ikke er umulig at få, selvom vi skulle tabe i morgen.

Omvendt ville vi i den grad for alvor være tilbage i kampen om Europa hvis vi vinder i morgen.

 http://www.rocketcontest.org/contact.cfm